Ændret telefontid efter nytår

Vores telefontid ændres pr. 02.01.2023. Der er åbent for telefonisk henvendelse ved sygeplejerske og sekretær dagligt mellem kl. 8 og 8.45. Henvendelser vedr. prøvesvar og ønske om TSD (samme-dagstid) sker i dette tidsrum.

Efter vores konference er sekretærtelefonen igen åben mellem kl. 9.30 og 12, hvor vi tager imod henvendelser vedr. medicinbestilling, ønsker om tid (ikke samme-dagstid) samt diverse forespørgsler.

Receptionen er åben for personlig betjening dagligt mellem kl. 8 og 11.

Vi kan fortsat træffes dagligt fra kl. 8 til 16 på akuttelefonen ved akut og uopsættelig sygdom. Henvendelser på akuttelefonen, som ikke er af akut karakter, vil bliver afvist, så linjen holdes åben, for de, der har brug for at kunne komme i kontakt med os. Vi håber, at I har forståelse herfor.